Brother, you don't need to turn me away

Himla mysigt och skickligt band, de där rävarna.
Babirdbabird bird is da word

Goden morgen alla fina och fula!

De enda tankarna i mitt huvud just nu är för det första min dumma redovisning i engelska B som jag inte är tillräckligt förberedd på. Men det puttar jag åt sidan for now, för ikväll ska jag äta sallad på Campino! Åååh. Det är så jävla gott. Sallad, gurka, tomat, feta, räkor och sånt skitgott, yum. Kommer tänka på det hela dagen. Oh food, you so wonderful.


maggann

Meeen...

Förra inlägget till trots, så kan kärlek ju också vara bra en stund här i livet. Som just nu. Om jag kunde stanna tiden här och nu, få känna samma underbara känsla hela tiden, bara vara så här himla glad, så skulle jag göra det. Samtidigt så finns det ingenting jag vill mer än att växa upp tillsammans med den här människan. Du har, på riktigt, lärt mig vad kärlek är. ♥


Psst - att du är snygg&sexig&stilig som få är bara en fet jävla guldbonus!Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat emellan och det är bra

weheartit

Man får helt enkelt nöta ut låten som påminner ända in i själen. Lukta konstant på hans gamla tröja som fortfarande doftar förälskelse, och läsa sms:en som man såklart har kvar på mobilen som fortfarande får en att rysa längs hela ryggraden. Fast man inte borde. Sen känns det inte så jobbigt längre. Någonstans mitt bland de bäcksvarta tårarna och den sönderrivna huden så tar det slut. Någon gång mellan hjärtklappning och hjärtstillestånd börjar man andas igen, och man skratta lika högt och intensivt som förut.


DERP EXTREME

Urgh, jag blir så trött....först går jag till simhallen 07.00 och inser att den är stängd. Går hem med svansen mellan benen. Men det slutar inte ens där! När jag kom till tågstationen innan för att ta tåget till Göteborg, där jag skulle vara volontär, så får jag höra att inga tåg kan åka till eller från Göteborgs station. Tåget skulle med andra ord bli superförsenat och jag skulle komma ungefär en timma försent till placet jag skulle jobba på! Så jag sket i det idag, får ta tag i det sum other day. Och det här skulle vara min duktiga dag...

Får väl helt enkelt ta och vända dagen till en duktig dag ändå och pallra mig till simhallen nu istället, och sedan fortsätta kvällen med engelska-plugg! Cause I'm friggin' AWESOME, yeah buddy.

Doesn't she look like an awesome girl? With an awesome shirt and an awesome jacket and awesome...awesome? Awesome. Awesome.

BFDagens frukost, riktigt god och den kändes åtminstone nyttig! Två kokta ägg och A-fil med havregryn, vinbär, lite torkad frukt och nötter. Redo för en lång dag med skola, elevrådsfotografering och volontärarbete i Göteborg! Ciao ciao ciao.

Ehrp ehrp ehrp

1. Vaknar vid 06.30.
2. Trötta Martina cyklar iväg i soluppgången.
3. Martina tänker: Vad trött jag är...men vad skönt det ska bli att få tränat nu på morgonen! Känslan kommer hålla i sig hela dagen! Jag är så duktig! Jag är fett biff! Livet är bäst!
4. Kommer fram och ställer cykeln i cykelstället.
5. Vad mörkt det ser ut inne på gymmet...vad konstigt, de brukar ju ha samma öppettider som simhallen. Oh well.
6. Går fram med förvirrade steg till huvudentrén.
7. Möts av en förfärlig skylt. "Tisdag 13.00-19.00" står det med fetstil.


I feel you bro, I feel you.

Too sexy for my cat poor pussy poor pussy cat

gif creator online

Färdigtränad och fett biffig. Alltså, jag vet att det inte syns och så här ovan...men tro mig, när jag tar av mig kläderna är jag freakin Megan Fox ungefär. Just so you know. Imorgon blir det simning at 7 am, HURT-MODE!

OoOoOoOoOoooOoo

 

Bilder från weheartit

 

Dags att dra och göra det jag älskar mest! Åh.


I be up in the gymJag ska gå ner 4 kg. Jag SKA gå ner 4 kg. JAG SKA GÅ NER 4 KG! Är du med mig Sabina? Sabina? SABINAAA?

RSS 2.0