Vad är väl en Kanye i Göteborg

Satte alarmet på 08.30 idag eftersom Riccardo skulle hänga vid låset till att köpa Way Out West-biljetter till oss klockan 09.00. Tro fan då att sidan ska hacka sig och ha sig, och att biljetterna tar slut på 5 minuter. Buhu. :( Var så taggad på WOW så det inte är sant, så när WOW publicerade igår att de skulle släppa extrabiljetter blev jag sketaglad! För ärligt talat, det är så sjukt många av deras artister som jag vill se. Här har ni de jag var awesomely peppad på att se (if you care):
  • Prince
  • Kanye West
  • Robyn
  • Fleet Foxes
  • Empire of the Sun
  • Edward Sharpe & The Magnetic Zeros
  • The Hives
  • Thåström
  • Tiësto
Det finns dock fortfarande kvar lördagsbiljetter, men varken Prince, Thåström, Robyn eller Fleet Foxes spelar då. Grejen med det är också att en endagsbiljett bara är 300 kronor billigare än ett fullständigt festivalpass. Känns något för dyrt...Nä, nu ska jag dränka mina sorger med lite sömn, brukar funka. Puss från en sne Martina :C


Prince

Soirée francais

Startade ikvällen igår med att chilla utanför NG's med Alexander och Christopher...Kändes som på den gamla goda tiden, närmare bestämt för 3 år sedan, då jag och Ida alltid satt på bänken utanför och spanade folk. Något mobbat, något forever alone och något tonårigt men va fan! Det var fina dagar.

Anyhow hade de blivit inbjudna dagen innan på grogg hos fransmän så dit stack vi efter en stund! De var fem killar som var i cribet, varav två av dem jobbar här, och tre var på semester. Måste säga att det var avslappnat och roligt nästan från första sekund och som de flesta sydeuropéer var de väldigt generösa så det bjöds på dricka, chips, tomater (!!) och ja...det var det. But still. Asnajs! Efter en timma eller två kom det massa fler personer, musiken dunkade, Cheerios med vodkamjölk åts, kamerablixtrarna flödade och allt var fan frid och fröjd!

Drog mig neråt med Axel efter ett tag för att kolla läget i stan och säga hej till Aleks. Sjukt med folk det var i stan men det var fan go stämning överallt kändes det som. Efter lite segt chill där drog vi oss tillbaka till fransmännen men jag stack hem nästan direkt, gillar att avsluta kvällen när den är på topp och sen så hade jag ju faktiskt en väntande repetitionsdag! Men det skevade det sig lite med när jag kom hem...pratade i telefon i 3 timmar. Till klockan 06. Då det var soligt. Och fåglarna kvittrade. Skevt värre och huvudet diggade inte riktigt det när jag vaknade 4 timmar senare meeen, det var så värt det. Hoho.

Här kommer lite pix från igår va!














Hängövertvå

Chabalooba!

Awesome att jag bloggar varje dag som jag tänkte, ehr. :C Men det är mycket nu!
Igår var jag ledig hela dagen vilket störde mig apmycket. Grått väder, inte världens bästa humör, segt huvud rent allmänt...Framåt eftermiddagen drog jag dock bort till mormor på lite käk och träffade morbror som nu är på besök i Sverige. Han bor i Oslo, så det är alltid lika kul att när han kommer och hälsar på! Chillade sedan vidare hemåt och mösilösade lite med min pojk, käkade pizza och drog vidare på nattbio - THE HANGOVER PART II! Sjukt värd film måste jag säga!

Idag varte musikalrepetition för hela slanten mellan 10-18, nådigare lär det nog inte bli imorgon heller! Som tur är så är vi ett jävligt gött, talangfullt, cp och roligt gäng så det funkar alldeles utmärkt alltihopa. Strax ska jag och bror min, som för övrigt fyller 13 j.vla år idag, börja kolla på Band of Brothers och käka tårta! Fint liv!



Ja men ja, jag leker modell så gott det går allså!

In here, life is beautiful

Tumblr_l9scg6vf2c1qdlqe5o1_500_large

Tumblr_l9sci4xnvf1qdlqe5o1_500_large
weheartit.com

Today I feel like doing something

Fick helt plötsligt den här dagen ledigt från musikalen, och helt ärligt känns det skittråkigt! Det känns som om jag vart så osocial med människor hela sommaren, så jag såg verkligen fram emot att tönta mig med massa sketungar hela dagarna! Men men, från och med imorgon kommer vi ses varje dag i 16 dagar så det får väl vara väl!

Åt med Aleks på Cheers and Beers igår, blev hamburgare, så sjukt gott! Älskar såna stora och riktigt gjorda hamburgare, mmh. Sen sov jag där och när han skulle köra in mig till Cabaret-repetitionen så köpte vi...*trumvirvel*...CHEESEBURGARE. Och varsin Double Taste Shake - som btw är så jävla cpgod - fast som, btw igen, får en att känna sig som en sumobrottare efteråt. Vi håller på att göra varandra feta, vet inte om jag diggar detta alltså.

Meeen nu får ni checka lite finiga beachbilder från i måndags då man faktiskt kunde kalla denna årstid för sommar.






I just wanna make you sweat

Tumblr_lmwl4uibo31qdg9mio1_400_large
weheartit
Gym time!

I'm a rainbow too

Ska antagligen chilla ner till stranden med Ida och Noemi, som är på besök från mitt pizzaland där nere, strax. Kom då att tänka på Sun is shining med Bob Marley. Den låten är så sjukt go och somrig, men framförallt låter den alldeles pårökt, mysigt värre! Och ja, det var nog exakt det jag hade att säga just nu. Shululu!

To everyone and every no one

I'm back, och som alla längtat! Nu ska jag f...n försöka börja blogga på riktigt igen. Timingen är den sämsta med musikalrepetitioner som drar igång på tisdag och jag har hur mycket som helst som snurrar i min värld just nu, men kanske är det här just vad jag behöver? Sen så känner jag att de närmsta månaderna kommer vara månader att minnas. På gott och ont. Hoppas ni 3 stycken (!!!) Bloglovin-följare hänger på. Annars drar jag er mot er vilja ändå (soz).
Once you go black, you ain't never going back. För sant. Kommer inte kunna vara något annat än svarthårig utan avfärgning och blekning och härfärgning och bladibladibla på ett långt tag nu...ånghäst! Men lite fränt är det nog ändå va?! (Obligatoriskt svar: Ja)

RSS 2.0