London


Bild: caaan't remember


Jag klarar snart inte av det mer. Det kryper i hela mig. Jag har känt tankarna komma sakta men säkert och blivit mer intensiva för varje dag som går. Varberg är för litet. Varberg är för vardagligt. Varberg är för...Varberg.
Det är min älskade hemstad med vackra stränder, fina vänner och det lilla fina torget. Jag är stolt och otroligt glad över att ha fått och att jag får växa upp i den här staden, i det här landet. Men jag vill inte fastna här.

Känns ibland som om jag är en hamster fast i ett litet rosa hjul och man bara springer och springer, men det blir aldrig något nytt på vägen. Man ser samma ansikten, fikar på samma ställe och ser samma saker på väg hem från skolan.
Och hur fin den här staden än må vara, så har jag vart med om det nu i 15 år. I want a change.

London hade suttit fint. Mer än fint. Sen jag var där för andra gången i våras med mamma så har jag drömt om att skaffa mig en liten flat där. Läsa på London College of Fashion, festa i Soho, promenera på fina Carnaby Street och ta en heldag på Natural History Museum.
Att vakna upp bredvid en engelsman och äta frukost på The Hummingbird Bakery hade inte vart så tokigt heller.

Är en stol en stol? Naah.

Mmmh, så, I've come across ett mycket intressant forum på nätet med ett mycket intressant samtalsämne med mycket intressanta diskuterande människor. Vad är då den stora frågan de diskuterar? Jo,

ÄR EN STOL EN STOL?

Det finns svar som t.ex.
"Stolen är ingen stol. Kanske är det så att den känner sig som ett bord.. Kanske är den fortfarande trädet den kom ifrån?"
och
"Stolen är en stol. Genom mina sinnen kan jag registrera det som jag sammankopplar till vad jag väljer att kalla för en stol. Därav uppkommer stolen. Min hjärna tänker ordet stol när sinnesintrycken och hjärnan kopplats samman. I min hjärna är stolen fortfarande en stol när jag går därifrån, därav är stolen kvar.".


När jag hittade den diskussionen kunde jag inte annat än längta till Filosofi A-kursen börjar. Den kursen kommer inte leda nån jävla vart men intressant lär det bli! :D

Alla olika - alla lika

Igår tog jag och Ida vårt lilla pick & pack och drog ner till Halmstad! Det vankades möte på Nolltrefem med Ungdom mot rasism nämligen. :) Eftersom vi både brinner starkt för det här så tyckte vi att det skulle vara intressant att få höra lite mer! Vi planerar på att starta en UMR-grupp här i Varberg snart, det ska bli spännande.

Anyhow, hedersgästen för eftermiddagen var ingen mindre än herr Dogge Doggelito! Han tjöttrade på i en trekvart ungefär och var allmänt skön, haha. Sen bjöds det på sjukt god sallad med oliver, fetaost, tomater...dregel. Mat! ♥

Sen fortsatte två tjejer från UMR att berätta om organisationen, om SD's förskönande av sin egna politik och hur man kan arbeta mot rasism. Sjukt inspirerande och både jag & Ida kände hur taggade vi blev på att dra igång med det här projektet. Nu ska vi spräcka håll på alla rasismballonger, dom tynger bara ner och gör folk så trångsynta.

Här kommer lite bilder från mötet. :)







Kom ihåg: Alla olika - alla lika!

Jeans are a girl's best friend




Jajemen, det fick bli ett par Levi´s Demi Curve ID som fick följa med mig hem! Och hade tyvärr felkalkylerat lite, de kostade inte 899 kronor utan 1099 kronor. (y) Men äh, pappa betalar då så att säg och jag är kär i dom!
De sitter sjukt bra på och är assnygga, rekommenderar dessa starkt. Gick runt och var skitglad när jag köpt dom, som om livet helt plötsligt vänt eller nåt. Lite psyko, jag vet :/

Jeansjakt!

Är hur sömnig som helst efter dagen i skolan men nej, nu ska jag fan ta mig i kragen och vara lite duktig.
Ska nämligen gå och lämna tillbaka 4 VECKOR försenade böcker och ge mig ut på jeansjakt!

Tänkte prova de omtalade Levi´s Curve ID-jeansen. Ganska smart idé de har kommit på faktiskt. Istället för att bara välja jeans efter storlek, så har de tagit fram tre olika typer av 'former' också beroende vad för kroppstyp man har. Slight curve, Demi curve och Bold curve.
Så om man går till sin närmsta JC t.ex. så kan de mäta ut och säga vilken av de tre som passar en bäst! Superbra. Jag fick fram att jag hade Demi curve som tur var, eftersom JC i stan endast har den modellen. Prislappen ligger ju på nära 1000-lappen men äh, får väl se det som en investering eller nåt...hehe. ;)




Bild: Sarrmajjan.blogg.se

O.C., I'm in love

The O.C. = fantastisk serie. Plöjt avsnitt efter avsnitt av säsong 1 den senaste månaden. Är så jävla glad att jag önskade mig alla boxar för några år sedan, så nu har jag den kompletta samlingen hemma!
Snart kollat färdigt på säsong 1 för tredje eller fjärde gången, och idag kom jag fram till avsnittet då Anna lämnar Newport. Ni som följde O.C. känner nog igen det! Går inte att inte lipa, så vacker scen.




I party like a rock star

Här kommer lite mysiga bilder från partykvällen i fredags. :) Blir ju så extremt vältagna bilder när man är på fest asså, jajemen!







Birthday girl :) Grattis i efterskott!

Fuck you...

fuck you very very much. But oh well, when life gives you lemons, make lemonade! I'll be back soon.

I hit the floor cause that's my plans

Kvällens partyoutfit! Ignorera det som håller på att trilla ur på den andra bilden om ni kan :) Haha.

Linne - Indiska
Byxor i fejkskinn - Zara
Heels med guld/silvernitar - Primark

d.brand

Kikade in på Glitzy.se igår och hittade de här ursnygga jeansen, ska lätt beställas imorgon!



Bild: Glitzy

ZzZzZzzz

Äntligen helg!! Studiedagar är väl, trots att jag är starkt icke-troende, Guds gåva till oss stackars studerande sketaungar. Jag har redan stora planer för ikväll! Idol och...sovaaa. :) Haha, men faktiskt, jag är så extremt trött efter varje skolvecka att jag inte orkar med något annat.

Men imorgon blir det andra bullar! Först FF hemma vilket innebär HELLO, LOUD MUSIC och senare på kvällen blir det tjejmiddag följt av 18-årsparty på samma place. Lär bli lyckat! Kanske slänger upp min första dagens (eller kvällens) outfit då, walla.


Puss sålänge!

A tragedy with more damage than a soul should see

En av mina största musikaliska förebilder, åtminstone när det gäller sång, är Kelly Clarkson.
Hon får sin röst att flyta på ett så otroligt sätt samtidigt som hon har det lilla rockiga i den. And what a feeling! Får gåshud.






220910

Hemma efter en dag som har känts väldigt lång! Som alla andra dagar trots allt.
I somras gick man ju upp vid 11-12-tiden...nu går man upp halv 7. 
Mänskligt? Nej! Men trots allt hade jag väl en trevlig dag. :D

Schkula som vanligt med italienska (piece of cake för mig), naturkunskap och matematik. Sen blev det lunch med finfina Taylor Edwards! Hon bor egentligen i Louisiana, USA men är här som utbytesstudent. Knappt pratat med henne innan men vi klickade direkt, superkul. Nu har man ju en riktig anledning att åka till USA. ;)

Vi bestämde oss för att ha en Jambalaya/Kladd-Cupcakes kväll då hon står för middagen och jag för efterätten!
Och tro mig...efter att ha provat mina kladdkaksmuffins, då vill man vara kompis med mig för evigt :)
Tar nog och lägger upp en liten tutorial här i veckan, haha!

Så nu är jag nyss hemkommen från sånglektionen! ♥ Men det är inte lätt, trots att jag sjungt i säkert 11-12 år nu.
Min sånglärare är ju som en sånglärare ska vara och väljer ut de svaga delarna, och tvingar en jobba med det.
Vilket är bra, men jobbigt & lite pinsamt när det inte går som man vill! ;) Men snart mina vänner, snart ser ni mig i Idol-finalen. Och då jävlar kommer det vara värt det, haha!


Nä nu blire annat ståhej, Ida kommer när som helst och då blir det till att fortsätta på vårat O.C.-maraton. Seth Cohen, I'm coming!

Still falling, breathless and on again


Martina...Waldorf?

Okäy you guys! :) Inlägg numero due, känner mig åh så duktig!

Denna fantastiskt, underbara, härliga dag har vart mycket innehållsrik. Skola, hem, pannkakor, dans. Känner att spänningen stiger så jag nästan kokar över. :)

Så vad gör jag för uppséendeväckande in my crib at the moment? Tja. Jag skulle väl kunna skriva att jag sitter på min säng med sidenlakan i en kvällsoutit á la Blair Waldorf och äter jordgubbar med mitt färdiga plugg runt omkring mig. Jovars. Eller så säger jag som det är! Smutsigt golv, böcker och tidningar åt hitan & ditan, obäddad säng, oduschad sen dansen för några timmar sen och med plugget som bara samlar på sig. :D YES!

Meeen inte ska man klaga, har faktiskt en härlig dag framför mig imorgon! Skola från 8.10-12.20, sedan lunch med klassens utbytesstudent Taylor följt av veckans återkommande höjdpunkt - sånglektion. Fade-lade-la-dela-de-laaaaa!
Jag just nu..
Äh.

This is where you start paying - IN SWEAT

Okej, så, här har ni mitt första inlägg dårrå! Jag känner mig rätt okreativ för tillfället men hey, nån gång måste man börja (och sen så tvingade en viss Olivia mig att skriva ett inlägg idag!).

Men jag kan väl då berätta att jag nyss var på spinning. Aka träning som GARANTERAR självmordstankar för den inte så vältränade! Mot slutet så snurrade mitt huvud och jag trodde på riktigt att jag skulle...ja, inte behålla magens innehåll där den hör hemma. :)

De första tankarna som snurrade i mitt huvud när det började bli jobbigt var VICTORIA'S SECRET. Modellerna får ju seriöst betala i blod, svett och tårar! Men i och för sig vinner de ju glamour, snyggingar och pengar. Och nej, jag hade faktiskt inte tackat nej till att bära en Marchesa-klänning, ha Jude Law vid min sida och sisådär 2 miljoner extra på kontot. :)

Har ju bestämt mig på att tagga ner lite på allt godis, kakor & skitmat och börja träna lite mer seriöst nu. Får väl se om det håller längre än 4 dagar den här gången, haha!


Fruktansvärt vackra Adriana Lima...undra hur många timmars spinning som ligger bakom den kroppen?

RSS 2.0