Here's where you start paying - in sweat

Om en timma beger jag mig till gymmet efter en paus på för alltid. Ungefär så känns det. Träningsbyxorna är på och jag äter någon torr och jäklig gröt med torkad frukt i. MEN OM JAG ÄR TAGGAD! Känslan efter en träning går inte att ersättas med någonting annat. Med det säger jag NU JÄVLAR. För 34:e gången i mitt liv, men det skiter jag i. NU JÄVLAR.



Bilder från wehearit

I love shoes, booze and boys with tattoos

Sittin on da toilet, UH! Nah, sitter däremot i skolan och är schwenatrötötötötött. Jag var så trött på samhällskunskapen att jag började må illa och mina ögon började flimra, haha. Så jävla skönt att ha håltimma nu! (har egentligen engelska och det är meningen att jag ska sitta i ett grupprum och läsa stenhårt i en timma)

Igår när jag och Aleks chillaxade vid sisådär 00.21 så började vi kolla lite fonts och tatueringar, båda är skitsugna på lite nytt, och för min del blir det ju det första jag gör! Har varit taggad i mer än ett år nu på att göra en tatuering för min bror och jag har hittat en som jag är skitsugen på. Problemet är bara det att det är på ett så synligt ställe och gör jag den så kommer den ju vara där och vara supersynlig i hela mitt liv. Fast det är inget problem nu, ska ju inte göra den förrän i vår i såna fall!

Nähe nä, dags att börja läsa på min fantastiskt underbart sjukt otroligt roliga bok från år 1811. Score.


Tatueringen som jag funderar på, fast utan fjädrarna och med texten "Brother" och möjligen något mer. HUR SNYGG? Bild från weheartit

I put a spell on you because you're mine

Eftermiddagsmys med soul från forna tider i väntan på min man, digging it.

Screamin' Jay Hawkins – I Put a Spell on You
Marvin Gaye – I Heard It Through The Grapevine

She can ask for the truth but she'll never believe

Fyfe Dangerfield – She's Always A Woman - Bonus Track

Dream a little dream of me

Bilder från weheartit

If you're afraid of being lonely, don't try to be right

Det är så lätt att svara på frågan "vad är du mest rädd för?" när man får den ställd. Man börjar bläddra genom listan för allt man är rädd för: höjder, spindlar, trånga utrymmen, hundar, ormar, att stå på scen...Men sen när man tänker efter är det nog inte det man är rädd för mest. Jag har lärt mig att förälskelse, beundran och kärlek gör konstiga saker med en. När man mår som värst och vill ha någon som mest, finns det nog ingenting som skulle hindra en från att klättra sig hela vägen upp i ett pariserhjul eller låta en orm slingra sig mellan armar och runt halsen på en. Jag vet inte om jag tycker att det är mest fint eller fel. Jag tror att det kan vara båda, för vem har sagt att fel inte kan vara vackert?




243

Så, nu har jag en MacBook. Jag vet var min kamera är, OCH min kamerasladd. Nu borde allt vara på sin plats för bloggande igen. Hej på dig mitt 243:e försök till att blogga, välkommen!

Exakt såhär bänkad framför datorn ska jag vara varje minut av varje timma av varje dag och blogga nu! YES!

RSS 2.0