Yesterday

Igår hade vi över familjekompisar på kräftmiddag! Otroligt god mat och trevligt sällskap. Familjen Furrer var bland de första vi lärde känna när vi flyttade till Sverige, antagligen tack vare översociala pappa som ville ha kontakt med alla italienare han kan hitta i Sverige, hehe. Anyhow, först drack vi en drink med persikovodka och Sprite, svingott faktiskt. Sen blev det kräftor gjorda i ugnen med salt, peppar, olja och lite sånt krafs. Till huvudrätt blev det spaghetti med kräftor - NOM NOM NOM - och till efterrätt chokladcheescake med kesella och hallonsås. Låter inte så illa va? Underbart varte.

Idag har jag i princip bara övat hela dagen, det lär vara så i stort sett hela månaden. Inte mig emot dock, det är så himla roligt att lära känna allt nytt folk! När jag kom hem från övningen var jag ganska seg, så jag satte mig och kollade på två matlagningsprogram. Finns nästan inget bättre på TV! Man blir så inspirerad. Äeeh, nu får jag sluta tjöta om mat så jag inte blir hungrig (kände precis att det redan var för sent dock hehe). Naturkunskap B-plugg är på g innan läggdags - imorgon börjar allvaret igen!


Bilder från gårdagens

Okej, jag vet, det ser liite läskigt ut. Men ni som älskar skaldjur förstår att det är huur gott som helst!





<3



Tumblr_lavf68vpic1qb6dxyo1_500_large
weheartit

There's always that one song that tears down everything you thought you'd built up and punches you in the stommach harder than you could ever imagine. That makes your eyes seem like never-ending waterfalls of salt and pain and your throat burn more than any cold ever could. A pain so strong that it feels like it will never slacken, nor will it ever die.

Is this cheese?

Kom hem från Alice för 2 timmar sen, helt jävla fullproppad av godis, chips, cider och Cola. Kollade på 3 filmer i sträck - den första Friday the 13th, Step Up 3D och Streetdance 3D, fast utan 3D-effekterna of course. We ain't no rich bitches! Med oss hade vi två snygga blondiner också - Olivia och Ida, som är så fint länkade nere i hörnet, girl powah.

Nu när jag kom hem tänkte jag att jag skulle lägga mig tidigt för att orka gymma imorgon innan repet 13.30. Men f*ck that, orkar inte ligga och vrida mig i 2 timmar bara för att! Får orka om jag orkar vilket jag hoppas att jag orkar. Orkorkorkork. Som ett fint god natt tänkte jag bjuda på en bortklippd scen ur komedin av komedier. Borat är utan tvekan min favorit bland alla komedifilmer, helt jävla underbar!



Fick verkligen hålla för munnen för att inte skratta i 1245 decibel, sket ju nästan på mig av skratt, HAHAHA.

Don't tell mama what you know

Då vart man hemma efter en halvt seg repetionsdag! Förutsatt att man inte är ett band och de enda som repar, så är det ganska segt till och från. Ibland får man ju sitta i 30 min och bara stirra in i väggen, ungefär. 'Ja men var lite social då?' Jajaja, får väl bättra mig på den fronten, hehe. Hur som haver - idag fortsatte vi öva på entrélåten Wilkommen, Tommorow Belongs To Me och Don't Tell Mama. Längtar så till premiären! Det är ju då det blir värt all tid man lagt ner, verkligen. Det är ju så jävla roligt att uppträda! Speciellt när allt sitter riktigt bra, det är ren njutning att stå på scen då! Men först får man ta sig igenom de där första, jobbiga repetitionerna där inte så mycket sitter och man känner sig väldigt lost och sneglar på andra för att se när de tar sina andetag, toner och stämmor. Eller oj, det kanske bara är jag...? Wops.
Nu är det dags för mig att dra mig till Alice för filmkväll med massa skräpmat!


Lite bilder från dagen med teateraporna



Hotgirl94 posar asseriöst och sexyboy93 repar manus!

36 dagar kvar




weheartit

-

Åh, varför ska rubriken alltid stå i vägen för att annars bra inlägg? Det är liksom...alltid när man ska skriva rubrik så känns det som att den antingen inte gör inlägget rättvisa, eller så bygger den upp alldeles för mycket förväntningar. Så det här inlägget får bli rubriklöst! Och nu insåg jag precis att jag skrivit flera meningar om rubriker. Då är det ju alltså, i sin tur, ganska så bra att jag inte skrev en rubrik som gav någon nån typ av förväntningar. Yey. MEN NAE, NU SLÄPPER JAG NOG DET!

Ska pallra mig till affären strax och handla pyttipanna som min lillebror så fint bad om igår! Sedan ska man väl försökta styla sig någorlunda okej och dra sig till musikalrep i 3 timmar. Inte illa alls - för på lördag blir det 9 timmars repetition och på söndag likaså. Jikes! Puss så länge mina fina.

I love my blog...eh

Alltså, jag blir så irriterad! Jag, som är väldigt mycket ateist, börjar nästan tro på en högre makt. Varje gång jag bestämmer mig för att börja blogga igen så antingen:
- hittar jag inte kamerasladden
- hackar datorn upp sig
- mitt inlägg raderas av klantighet eller internetproblem
- kommer det något annat i vägen (typ akut toalettbesök som resulterar i att jag sitter och skiter/dagdrömmer i 30 min så jag glömmer att blogga)

Så nu, mina vänner, SE INTE DET HÄR SOM ETT "MARTINA HAR BÖRJAT BLOGGA IGEN"-inlägg. Det går bara åt helvete då. Se inte ens det här som ett inlägg! Fortsätt inte läsa! Det är bara skit! Å på tal om skit, innan åt jag nog en av de godaste choklader (plural..?) jag ätit nån gång tror jag. Marabou Premium Dark Chocolate Mousse. 25 kr för 170 g underbarhet, inte illa måste jag säga. Ni får en bild på mig och den tillsammans nedan, vi är lyckliga tillsammans. Puss och god natt.



RSS 2.0